Välj en professionell flyttfirma i Stockholm

24 februari 2021 Cecilia Olsson

En flytt kan vara något som tar en hel del tid både inför, under och efter själva flyttdagen. I regel har man alltid mer saker än vad man tror som gömmer sig i skåp, garderober och förråd. Även de saker man ser och använder dagligen kan vara svåra att uppskatta i mängd. Därför är det bra att börja packningen inför en flytt i god tid och ju mer noggrann man är när man packar ner desto smidigare blir det att packa upp.

Ha ett system vid packning

När det är dags att börja packa så kan det underlätta att ta ett rum i taget, framförallt om sakerna ska behålla sin plats i hemmet. Det är viktigt att märka upp vilket rum lådorna ska till i den nya bostaden och det skadar inte att skriva en liten innehållsförteckning för att underlätta när det är dags att packa upp. Det är också viktigt att inte packa för tungt, ska man till exempel packa böcker så bör man aldrig packa lådan till mer än hälften med dem och sedan fylla upp lådan med sådant som inte väger speciellt mycket alls.

Glöm inte att boka flyttfirma i god tid

När man har ett flyttdatum är det bra att så fort som möjligt boka en flyttfirma om man har tänkt ta hjälp med flytten. Den som söker en flyttfirma i Stockholm har många alternativ att välja mellan, det viktiga är att försöka hitta en som är seriös, har försäkring samt goda recensioner från tidigare kunder. Flytt-Experten är en flyttfirma som kan stå till tjänst med professionell hjälp vid bohagsflytt, företagsflytt och utlandsflytt. 

Hjälp baserat på behov

Flytt-Experten kan hjälpa till med mycket eller lite beroende på kundens behov. Vill man bara ha hjälp med själva transporten av bohaget så kan de stå till tjänst med flyttbil och chaufför. Vill man inte göra någonting själv så kan de sköta hela flytten inklusive packning och uppackning. 

Fler nyheter