Trapphusrenovering av hög kvalitet

15 februari 2021 Cecilia Olsson

Det finns många detaljer och funktioner i ett trapphus som med tiden slits och behöver bytas ut, det kan helt enkelt behövas en trapphusrenovering. Ett fint och välfungerande trapphus är viktigt för att boende eller verksamheter ska kunna trivas så bra som möjligt. Det gör dessutom att hela byggnaden känns väl omhändertagen vilket kan bidra till ett högre marknadsvärde. Det finns därmed ingen anledning att skjuta på en trapphusrenovering.

Vem ska man vända sig till?

Det finns som sagt många funktioner och detaljer i ett trapphus, vilket kan leda till att man tänker att det krävs många olika företag och hantverkare inblandade för att kunna uppnå önskat resultat. Så behöver det dock inte vara, det finns nämligen ett företag som erbjuder smidiga helhetslösningar då det handlar om renoveringar av just trapphus. Säker Bostad AB tar hand om hela processen från start till mål med löpande uppföljning under hela projektet.

Som beställare slipper man besväret med att ha koll på flera olika hantverkare och leverantörer eftersom allt sköts genom ett avtal och en kontaktperson, vilket är både bekvämt och enkelt. 

Företag med erfarenhet och kunskap

Säker Bostad har egna montörer, snickare, målare och dekorationsmålare som tillsammans med noggrant utvalda samarbetspartners genomför varje projekt med noggrannhet och yrkesskicklighet. Deras mål är att skapa trapphus som ger ett elegant första intryck av fastigheten. Säker Bostad ser potential och återskapar den ursprungliga charmen som finns i olika byggnader. De förenar ett modernt säkerhetstänk med ett klassiskt hantverk där det handlar om detaljerna och detaljskärpa.

Säker Bostad kan hjälpa till med det mesta

Säker Bostad kan bland annat hjälpa till med målning av trapphus, dekorationsmålning, montering av säkerhetsdörrar, postboxar, tidningshållare, elarbeten, golvarbeten, armaturer, fönsterrenovering, snickeriarbeten, entrépartier, dörrautomatik och låssystem. Mer information om vad Säker Bostad kan hjälpa till med samt deras utbud av säkerhetsdörrar finns på https://www.sakerbostad.se/Renovera-trapphus-trapphusrenovering.

Fler nyheter