Tandreglering sätter tänderna rätt i munnen

21 mars 2022 william eriksson

editorial

Att inte kunna le ordentligt på grund av ångest över några sneda tänder påverkar din livskvalitet. Det är så enkelt att genom att genomföra vissa rörelser så påverkar man sin sinnesstämning. Alltså genom att le så blir du fysiskt och psykiskt gladare. 

Då förstår man snabbt att man kan påverkas ganska gravt av att man alltid håller igen med sitt leende. Vad tänker sen kollegorna om en när man aldrig ler? Vad tänker chefen på intervjun till det där nya jobbet man söker? Hur stor är chansen att få en andra dejt med den där tjejen eller killen man har spanat in ett tag om man inte ler? Det måste se ut som att man inte alls tycker det är trevligt att spendera tid med dem. 

Utöver detta så kan sneda tänder medföra problem med hur man tuggar maten. Sneda tänder är alltså inget som bara påverkar den fåfänga. Det är ett problem som kan påverka hela ens tillvaro.  

 

Tandreglering

 

Tandreglering har aldrig varit enklare

Som tur är så finns det nu smidiga sätt att få rätt på tänderna i munnen. Genom att få gjort en tandreglering hos en erfaren tandläkare så kommer man få ordning på livet. Allting kommer bli bättre i livet med ett leende på läpparna!

Det har aldrig varit enklare och smidigare att få rätt på tänderna. Med tekniken Invisalign så får man justerat tänderna utan att någon märker det. Och bäst av allt så kan man sköta det själv i hemmets trygga vrå. 

Invisalign är en metod där bettskenor tillverkas efter ens specifikationer och som man sedan bär under ett antal veckor för att gradvis justera tänderna. Dessa skenor är uttagbara vid måltider och när man borstar tänderna. Kontroller genomförs med jämna mellanrum på kliniken och skenorna är genomskinliga och diskreta. Rätta till de sneda tänderna redan idag!

Fler nyheter