Ta en mysfika med vännen på konditori i Huddinge

26 juli 2021 patrick pettersson

Ibland är det enda man önskar sig att ta en riktigt lång och mysig fika med sin bästa vän. Ett sätt att kunna prata av dig känslor och vad som har hänt sedan sist. Men också ett sätt att få känna tryggheten och glädjen i ett samtal med en riktigt god vän. Det är till och med bevisat att samtal är en mycket stor del i ett hälsosamt mående, så när du bokar fikan så kan du tänka att det faktiskt är en hälsofrämjande åtgärd.

Nu gäller det bara att hitta en plats i Huddinge där ni kan ha den där mysfikan. Visst är det trevligt med alla de nya caféerna som dykt upp, men de känns lite mer för de som är i farten. Ni vill ha en riktig mysfaktor och en känsla av att kunna ta fler än en kopp under samtalet. Då kan det vara ett härligt Konditori i Huddinge som är det ni söker för att kunna slappna av, ha ett trevligt samtal och unna er något smaskigt att äta.  

 

Från kaffe till macka

Du som har kommit upp en bit i åldern kanske minns hur viktiga konditorierna var när du var barn. Det var dit ni gick för att fira en födelsedag, träffa släkten och för att riktigt unna er något trevligt. Idag har det blivit mer vanligt att träffas på en restaurang, och att endast välja en kopp kaffe och en kaka på ett café eller konditori. Men med tiden har sortimentet breddats även på konditorierna, och nu kan du ofta få en sallad eller macka där.

Får du chansen så titta gärna in på ett konditori i staden där du bor. Det är en viss känsla i ett konditori som kommer ta dig tillbaka till de mysiga besöken när du var ett barn.

Fler nyheter