Skicka båtdelar med Schenker

11 september 2018 Matilda Olsson
Skicka båtdelar med Schenker

För många är det en hobby att hålla på med båtar, och för andra är det ett yrke. En dröm som många båtentusiaster har är att skaffa en gammal, sliten båt och ägna tid åt att rusta upp den tills den blir i toppskick igen. Det kräver förstås mycket tid och tålamod och inte minst många reservdelar. Man får räkna med att det blir många paket från schenker privpak att ta emot under tiden man renoverar båten, då det tillkommer många prylar som behövs till båten som man inte ens visste behövdes tidigare. Man bör också skaffa sig alla nödvändiga kunskaper och verktyg för att inte göra för många fel i början, även om en del fel givetvis är oundvikliga.

Oavsett om man bara håller på med båtar på fritiden som en hobby eller är yrkesverksam med båtar så vill man att ens paket ska komma fram i tid. För den som arbetar med fartyg kan det dock vara helt avgörande att paketen är punktliga, då de ibland behöver reservdelar. Ett fartyg som blir ståendes för länge är naturligtvis inte lönsamt och därför behöver reservdelarna komma fram så fort som möjligt. Hos Schenker erbjuder man snabba, skräddarsydda lösningar för de som arbetar professionellt inom sjöfart. Det gäller till exempel till exempel för pråmoperatörer, fartygsägare, leverantörer, tillverkare, varv och för fartygsförvaltare.

Hos Schenker arbetar konsulter som är specialutbildade inom området för fartyg och båtdelar. Deras uppgift är att hitta den allra snabbaste rutten till hamnen där fartyget finns och att använda sig av det transportmedel som är mest lämpligt för det aktuella godset. Dessutom erbjuds supply chain-tjänster där allt från hantering av ordrar, inköp, offert till leverans ingår. Det finns alltid tillgång till de senaste lösningarna inom IT vilket innebär att ordnarna går att följa från a till b och det ingår också alltid en tydlig prissättning och garanterade transporttider.

Fler nyheter