Sexdockor för naturtrogen njutning

23 april 2020 Cecilia Olsson
Sexdockor för naturtrogen njutning

Sexdockor är en populär sexleksak, framförallt bland män. Det finns väldigt många alternativ när man ska välja en sexdocka, vissa är väldigt naturtrogna medans andra är väldigt enkla och plastiga. Ju mer man betalar desto högre blir kvaliteten och även likheten till en äkta människa.

Realistisk eller billig?

När det kommer till sexdockor så stämmer talesättet att man får vad man betalar för. I den lägre prisklassen hittar man uppblåsbara dockor som inte ser realistiska ut förutom att de är formade som en människokropp. Med det sagt så kan såklart även en sådan docka ge mycket njutning. I den högsta prisklassen finns väldigt realistiska dockor som både känns och ser ut som en människa. De har ledade armar och ben så att man kan utföra diverse ställningar och det följer även ofta med en värmestav som snabbt värmer upp öppningarna och ger en ännu mer verklighetstrogen njutning. Mellan de dyraste och billigaste finns sexdockor som består av specifika delar, det kan vara från midja till fötter, från hals till de nedre regionerna eller helt enkelt bara rumpa och vagina eller penis. De har ofta ett material som efterliknar huden i känsla för att ge en så realistisk och skön upplevelse som möjligt.

Få ut så mycket som möjligt av sexdockan

Skaffar man en sexdocka så har man förmodligen redan en tanke på vad man vill göra med den, men det kan ändå vara bra att få lite tips på hur man kan utnyttja den maximalt. Hos Meandme kan man läsa produktinformation samt få tips, till exempel hur man hittar en sexdocka som är perfekt för en själv. Även fast en sexdocka kan vara något man håller privat så kan det vara givande att till exempel chatta med andra ägare av sexdockor för att få inspiration och dela upplevelser med varandra, det kan göra att man får ut ännu mer njutning av sin favorit docka.

Fler nyheter