Säker i köket med gasservice i Stockholm

18 oktober 2021 Lily Hansen

editorial

Som fastighetsägare i Stockholm har du tillgång till det mesta. Intresserade hyresgäster, all typ av service och ett fantastiskt utbud av kultur och teknik. I det läget är det ett rent nöje att förse hyresgäster med den typ av tjänster de vill ha. 

Dock måste allt givetvis finansieras. Ingen verksamhet förblir lukrativ och hållbar om inte intäkter överstiger utgifter. Bland annat vet vi ju alla hur dyr elen har blivit. El kommer antagligen alltid att utgöra en betydande del av kostnaden när man hanterar hyresfastigheter och liknande. Strategier för att hålla rimliga nivåer måste alltid övervägas.

Driftsäkerhet och låga kostnader med gasservice

Kök och matlagning är inte delar som går att välja bort i sammanhanget. Vad vi kan göra är att se hur marknaden för andra värmekällor än eldrift fungerar. I Stockholm finns mycket goda möjligheter till alternativ. Stadsnät för gas finns inte i alla städer.

Att denna möjligheten att använda Gasservice stockholm finns är en stor fördel. Många fastigheter har redan klara rörsystem medan andra kan anpassas. Gasen som används produceras lokalt i Högdalen. Det kan inte bli mycket enklare eller mer lokalproducerat. Och fördelarna slutar inte där. 

 

 

Fungerande gasspisar kräver inte el

Elavbrott av längre varaktighet är alltid allvarliga. Privata verksamheter har sällan reservkällor till el, och inträffar större avbrott under “fel” årstid kan det bli stora bekymmer, inte minst med kökens funktion.

Så icke med gasspisar. Gastillgången påverkas förstås inte av elavbrott. Hushållen kan glatt fortsätta koka kaffe (på spisen) och laga mat. Frid och ordning råder. Är du redan ansluten till gasnätet kan du lugnt fortsätta med det.

För dig som är intresserad av att ansluta rekommenderar vi att du tar kontakt med gasservice snarast. Du får hjälp hela vägen från installation och inköp av spisar till service. Dina hyresgäster kommer att tacka dig medan de fortsätter koka mat.

Fler nyheter