Rubiks kub i många varianter

28 april 2020 Cecilia Olsson
Rubiks kub i många varianter

Att träna hjärnan på olika sätt är bra för att hålla den alert och snabbtänkt. Det kan vara till fördel både privat och på jobbet. Det finns många olika vis man kan göra det på bland annat genom läsning, spel och diverse sorters IQ-utmaningar. Ett klassikt exempel på en sådan är Rubiks kub. Med en Rubiks kub utmanar man hjärnan och man kan göra det på mer än ett sätt, antingen ser man till att klara ut kuben så fort som möjligt eller på så få drag som möjligt. 

Många olika varianter

Sedan Rubiks kub lanserades har det dykt upp massor av varianter på den klassiska kuben. Det finns till exempel så kallade Speedcubes som gör att man kan lösa kuben extra snabbt på grund av att den har rundade hörn. Det finns även varierande färger, storlekar och former som utgår från samma princip som Rubiks kub, att få en och samma färg på varje sida av kuben, trekanten eller vilken form IQ-utmanaren nu kommer i.

Hitta ett stort utbud på en och samma plats

Hos MasterCubeStore.se hittar man hundratals olika IQ-utmaningar i olika storlekar och utformningar från hela 40 olika varumärken. De har bra priser och man kan enkelt hitta en Rubiks kub eller någon annan IQ-utmaning utan att behöva lämna hemmet. På MasterCubeStore.se arbetar de alltid för att kunna ge kunderna den bästa servicen och den snabbaste leveransen. Hos dem kan man även hitta paketerbjudanden om man vill få hem flera olika utmaningar på en gång till bästa pris. Man kan också hitta diverse tillbehör som till exempel förvaringspåsar, skruvmejslar, ställ, timer och mycket mera. 

Att utmana sin hjärna är som sagt bra och att göra det med en IQ-utmanare som inte innebär att man tittar på en telefon- eller dataskärm gör att våra värdefulla ögon får välförtjänt vila.

Fler nyheter