Öppnar dörren för våren

20 mars 2020 Mikael Barani
Öppnar dörren för våren

Nu kan man verkligen känna våren i luften. I varje fall vissa dagar. Det är nästan som om att man kan känna en ljummen vind då och då, till och med. Men så plötsligt så påminner vintern oss om att den fortfarande hänger kvar ens stund till. Det blir kallt om nätterna och på morgonen ligger temperaturen och svävar kring nollstrecket.
Det är med andra ord inte läge riktigt in att packa undan långkalsongerna och vantarna. Men som sagt, det finns dagar då man verkligen kan känna känslan av att öppna sin altandörr och bara känna solens strålar slå mot ansiktet i all deras värmande prakt.

Nu lever vi ju förstås i speciella tider med tanke på det virusutbrott som pågår. Framtiden är fortfarande oviss och hur denna vår och sommar faktiskt kommer att se ut vet bara gudarna. Kanske kommer vi alla att spendera semestern härhemma på grund av att restriktionerna gällande internationellt resande kommer att vara kvar i sommar.
Det gäller förstås att se positivt på utvecklingen, men lika bra att säkra upp mentalt inför ett worst-case-scenario.

Som tur är så kan detta innebära att vi får mycket tid med att komma ikapp med saker därhemma. Kanske så behöver du faktiskt uppgradera den nämnda altandörren, och då har ju Sparfönster gott om varianter att välja mellan. På så sätt så vet du att du var högkvalitativa grejer till ett pris som inte får plånboken att brista ut i tårar.

Så det gället att se positivt på det som händer och anpassa sig därefter. Kanske är det i sommar som familjen drar iväg på en tältsemester längs någon av alla de fantastiska leder som finns i vårt avlånga land? Bara smälla upp läger vid en vacker sjö och njuta av de fantastiska vyerna tillsammans medan solen sjunker ned någonstans långt borta.

Fler nyheter