När gick du senast till din magicadental?

30 april 2022 Lily Hansen

editorial

Tänderna är otroligt viktiga för oss människor. Tack vare dem kan vi tugga maten och känna alla de fantastiska smaker som finns. Redan från att vi är små får vi lära oss hur viktigt det är att ta hand om tänderna. 

Våra tänder ska borstas minst två gånger per dag. Tre minuter uppe, tre minuter nere, det är iallafall vad som rekommenderas. Utöver det går man även till tandläkaren för att se över hur tänderna är. 

När man är barn är det mycket enklare att hålla vid det, då är det nämligen kostnadsfritt. Är man över tjugotre år så är det något man får bekosta själv. Det är också något man bör göra då det är så pass viktigt som det är. En gång per år bör man gå och göra en undersökning hos tandläkaren med sina tänder. Då kan man direkt ta hand om det ifall det börjar uppstå något problem och man slipper förhoppningsvis stora problem. 

 

Tandläkare Järfälla

 

Modern teknik 

Hos magicadental arbetar man med att förebygga problem, man lokaliserar och löser även de problem som finns. Med flertalet olika ingrepp så löser de det mesta med tänderna. Hos tandläkaren har de kunnig personal och modern teknik. Det är viktigt att du känner dig trygg hos de du går till. Redan när du kommer in på kliniken ska du få en lugn och trygg känsla. 

Tandläkarskräck är något många har problem med. Det är också något som de flesta tandläkare är medvetna om. Är du en av de som drar dig från att gå till tandläkaren på grund av rädsla? Det är alltid bättre att vara öppen och tydlig med det, så prata med kliniken så kommer de ta väl hand om dig. Tandläkaren kommer ta hand om dig och dina tänder, gå till dem regelbundet så slipper du stora problem.

Fler nyheter