När du vill hitta en bilverkstad i Tyresö

20 oktober 2020 patrick pettersson

Ibland behöver man besöka bilverkstaden av flera anledningar. Du kanske har råkat ut för en skada på bilen medan den var parkerad och måste få skadan besiktigad innan du kan få ersättning av försäkringsbolaget och reparationen kan påbörjas. Numera finns det även en så kallad fotobesiktning som vissa försäkringsbolag tillhandahåller vid olika skador på bilar. Du skickar då in mobilbilder till deras skadereglerare och samtidigt får du en kostnadskalkyl från bilverkstaden. Det hela går snabbare, så du får även bilen reparerad snabbare.

 

En bilverkstad som erbjuder full service

Om du söker efter en bilverkstad i Tyresö, då kan du få flera träffa på nätet. Men du bör även kolla att det är en ackrediterad verkstad du anlitar och att bilverkstaden kan utföra det arbete du vill ha gjort på bilen. Om du inte är säker, kolla då att du anlitar en verkstad som erbjuder full service. En sådan kan till exempel utföra följande arbeten: 

  • De hjälper dig att släcka tvåor på besiktningsprotokollet. 
  • De kan reparera i princip alla fel på bilen enligt tillverkarens anvisningar. 
  • De kan se över dina däck, byta dem och justera hjulinställningen. 
  • Du kan även få hjälp med att förvara dina vinter- eller sommardäck.

 

 

Reservdelar med tre års garanti

En bilverkstad som erbjuder full service kan även hjälpa dig med godkända reservdelar och tillbehör som passar din bil. När de monterar dessa på bilen ger de även tre års garanti. Du kan få ett komplett kostnadsförslag bara genom att ange bilens registreringsnummer när du anlitar en pålitlig Bilverkstad i Tyresö

Dessutom kan du få garanti på tusenmilaservicen. Du kan även välja att dela upp betalningen av dina reservdelar och reparationer. Det är mycket smidigt och hjälper dig att inte spräcka din budget. Det bästa är att du kan få en lånebil under tiden din bil servas eller repareras.

Fler nyheter