Hitta bra affischer på Sohu-shop

10 september 2018 Tina Høy
image

Sohu-butiken har de mest coola affischer du kan tänka dig. Har du försökt söka affischer i butikerna och kunde inte hitta något som var intressant för dig? Och när du äntligen finner det rätt kostar det lite för mycket för din plånbok? Sohu-butiken har affischer som för närvarande sätts 20% ner från 83 kr till endast 66 kr.

Du kan enkelt hitta affischer du är intresserad av eftersom de är specificerade. Du kan också klicka runt för inspiration, inklusive är det en en-gångs presentidé för den du vet är en fan av till exempel en viss fotbollsspelare eller ACDC. Det finns affischer i filmer, serier, spel etc. såväl som för barn:

Film- och serieaffischer:

– Film 2016
– Serie
– Förundra affischer
– Star Wars

Barnens affischer:

– Barn
– Disney affischer
– Superhjältar
– Spel för barn
– Övrigt

Fotboll affischer

– Fotbollsspelare
– Fotbollsklubbar

Spek affischer

– Spel för barn
– Vuxna spel

Musik affischer

– Pop
– Hiphop
– Reggae
– Rock
– Tung rock
– Övrigt

Under ”Övrigt” hittar du till exempel en Rolling Stone med Miley Cyrus på framsidan. Det finns skivomslag, och barn kan hitta roliga affischer arg fågel, Big Hero 6-film och Svampbob.

Föreställ dig att du kommer ihåg att en av dina vänner älskade gamla serie om Batman, och han öppnar din gåva och se en tillbringa en vecka och humoristisk bild där Batman bak och Robin front hålla på ett rep och klättrar en byggnad. Din tonåring skulle också vara imponerad av att du har fått den senaste affischen med One Direction.

Precis som du kan skapa en speciell miljö i ditt kök genom att ha en bild av morgonen humör, kan du också hänga en affisch av din favoritserie en plats i vardagsrummet, Game of Thrones, eller kanske få en affisch av den gamla älskade serien ”Vänner” du att le

Fler nyheter