Gräset är alltid grönare med konstgräs

24 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Längtar du efter varma, soliga sommardagar när du kan gå ut och dricka morgonkaffet på trappan medan fötterna gräver ner sig i det mjuka gröna gräset? Du är inte ensam, men det är inte alltid som gräset är vare sig mjukt eller grönt, och verkligheten naggar dina drömmar i kanten.

Med konstgräs har du alltid en mjuk, vacker och naturlig yta där du kan tillbringa din lediga tid utan att behöva lägga tid på att vattna, göda, klippa och andra tråkiga saker. Den tid du sparar in kan du istället ägna åt att sola, leka med barnen eller grilla, du väljer.

 

Vilken typ av konstgräs passar dig

Det finns flera olika sorters konstgräs, och vilken sort som passar dig beror på var du ska anlägga det och vilken effekt du vill uppnå. Oavsett vilken sort du väljer kan du vara säker på att det håller sig fräscht och fint i många år. UV-skydd ser till att gräset inte bleknar och det skadas inte heller av tuffa tag när barn och husdjur leker på gräsmattan.

Jämfört med en traditionell gräsmatta är konstgräs nästan underhållsfritt, och behöver bara minimalt med omvårdnad och översyn. Är du gräsallergiker finns det ännu en anledning till att välja konstgräs eftersom du kommer att må bättre. 

konstgräs

Grönt gräs där du vill ha det. 

Har du bara en liten balkong, men älskar att känna gräs under fötterna så finns det inget som hindrar dig från att uppleva den känslan. Konstgräs passar på vilken yta som helst, både på ett större område runt en villa, på ett mindre område som en balkong eller terrass, runt poolen eller på ett område för lek.

Titta vidare på https://scanturf.se/konstgras/ för att hitta den sort som passar dig bäst. Titta inte avundsjukt på grannens gröna gräsmatta, låt gräset vara grönare på din sida häcken. 

Fler nyheter