En badrumsrenovering kan vara nyckeln till välbefinnande

Kanske har den där gamla våtrumsmattan börjat släppa i hörnen, porslinet i handfatet fått skador och fläckar som inte ens klorin klarar av att hantera. Att tassa in tidigt på morgonen för att ta en dusch innan jobbet med en dusch vars duschväggar släpper ut mer vatten än de stänger inne blir en allt annat än mysig start på dagen. Ett badrum som fungerar och är inbjudande är något alla förtjänar. Att använda ett badrum som är i tvivelaktigt skick för länge innebär alltid en risk för att fuktskador och dylikt ska uppkomma och förstöra ännu mer.

 

Kissa som en kung och duscha som en drottning

Tänk dig en totalrenovering av badrummet. En modern dusch vars strålar kan variera mellan något som upplevs som regn, vanlig duschstråle eller kommer från sidorna. Kanske till och med inbyggt ljud för en mysig och härlig duschupplevelse? En vackert golv med värme som ger ett kungligt välkomnande när du yrvaket traskar in i morgonrocken, eller en stor yta för två handfat och en stor spegel? Toppa det hela med en snygg kristallkrona och förvaring för mjuka handdukar och hotellkänslan är ett faktum!

En badrumsrenovering ökar värdet på din bostad och förbättrar din hemmiljö 

För den som inte drömmer om ett badrum som liknar en svit kan en upprustning vara aktuell. Laga det som är trasigt, se till att ventilation och avlopp fungerar som det ska och undvik på så sätt skador på bostaden! Ett funktionellt, estetiskt tilltalande och nyrenoverat badrum kan bidra till bättre livkvalitét och en säkrare och bättre bostad.  Alla som någon gång varit på husjakt vet hur noga man synar badrummet för att dess skick är så avgörande i beslutet om huruvida detta är ett hus att satsa på eller ej. Ta vara på dig själv och ditt hus och boka ett proffs för badrumsrenovering.