Boka en blomleverans i Stockholm

11 september 2021 Lily Hansen

Så fort du slår upp ögonen på morgonen så vet du att du har glömt något. Men ändå tar det ända tills du kommer till jobbet innan du kommer på vad det är som du har glömt, och då kan du inte undgå att utbrista i ett högt: nej! Kollegorna undrar genast vad som hänt och du förklarar förtvivlat att det är din mammas födelsedag och att du glömde den förra året också. Dessutom bor din mor på annan ort och du kan inte åka dit.

Då ler en av dina kollegor och säger lugnt att han har en lösning för dig som du kommer tycka om, och även din mamma. För du kan enkelt och smidigt boka en blomleverans i Stockholm med din mors favoritblommor och ett kort där du skriver något kärleksfullt. Och du behöver inte heller oroa dig, för blommorna kommer nå fram till din mor i god tid innan hennes födelsedagsfirande har startat. Då känner du hur din puls genast börjar lugna sig.

 

Skicka blommor till mamma

När du ska boka en blomleverans finns det mycket att välja bland så att du kan få precis det levererat som du önskar dig. Du har en mängd olika buketter och lösa blommor att välja på så att du till och med kan skapa din egen bukett. Dessutom finns det krukväxter och annat som du kan lägga till. Som gosedjur, godis och annat. Till det går det även att skicka med ett kort där du skriver det du vill.

En blomleverans är ett perfekt sätt att uppvakta din mamma på, men det finns också andra anledningar till att du skickar blommor. Kanske vill du bjuda ut någon på middag? Be om ursäkt? Gratulera till en ny tjänst? Eller så kan det vara en begravning eller dop som du inte kan närvara på. 

Fler nyheter