Begagnade lagervagnar till kompaktlagret – så gott som nya

20 juli 2021 jonas olsson

I många fall finns det en övertro på helt nya produkter, att de skulle vara bättre än begagnade. Och visst ligger det en viss sanning i det, slitage och annat är ett faktum. Men det finns ställen som säljer begagnade lagervagnar som håller måttet, och som lovar hållbarhet och stabilitet, precis på samma sätt som om de hade varit nya. Glasmek AB är exempel på ett företag som säljer begagnade lagervagnar, och det finns många varianter att välja mellan.

 

Oavsett vilken typ av kompaktlager du tillhandahåller finns det vagnar som passar. Det kan vara så att ditt lager har behov av elva vagnar, sida vid sida. Det går att ordna. Eller kanske är du i behov av en fyra vagnars med lutning till höger? Det finns begagnade alternativ till även dessa specifika behov. Så varför välja nytt när likadana produkter finns att köpa begagnat? Tänk på miljön och på plånboken. 

 

Produkterna får sig en top-up innan de möter sitt nya hem

För att vara säker på att du får en begagnad vagn som håller vad den lovar, se till att företaget du köper av renoverar upp objektet till ett gott skick. Det viktigaste är att du känner dig trygg inför ett köp, och har du speciella önskemål tveka inte att framföra dem. Ett bra företag kan tillgodose det mesta, även när det kommer till begagnade produkter.

 

 

Lagervagnar på färd

Ibland ska sakerna transporteras också. Det kan till exempel röra sig om känsliga skivor av glas som ska ta sig hela vägen till en ny kund, eller till ditt nya lager. Eller så kanske du ska frakta tunga skivor som tar stor plats och är tunga. Frukta ej. Det finns inte bara kompaktlager begagnat, utan begagnade bilstativ till både släpvagn och flakbil också. Kom ihåg att nytt inte alltid är bäst!

Fler nyheter