Att sätta upp väggdekor med http://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

24 november 2020 william eriksson

Några tycker att det låter svårt. Andra tänker att det är enkelt. Sanningen ligger någonstans mitt i mellan. Men att vara rustad med tålamod och gott om tid är en bra förutsättning för att det ska bli riktigt snyggt.

Innan man börjar är det därför en bra idé att förbereda hela projektet. Det genom att se vilken typ av yta man har att jobba med. En slät yta är betydligt lättare än, låt säga, en strukturtapet. Se till att ytan är ren och torr. Saker som är bra att ha är en penna och ett vattenpass. Många väggar, särskilt i gamla hus, är inte riktigt raka.

Att skrida till verket

Så var det dags att sätta igång. Börja med att mäta ut var väggdekoren ska sitta. Ta sedan fram vattenkompasset och märk ut vissa punkter så att man är säker på att det hamnar rätt. Att börja ändra när man är igång brukar inte vara en bra idé. 

Inför nästa moment är det bra om man är två stycken. Det funkar med en person men då är det betydligt svårare att hålla allt på plats.

Den slutliga touchen

Sätt dekoren mot väggen med texten mot väggen och pappret utåt. Börja försiktigt gnugga på texten eller bilden. Samtidigt drar man försiktig i pappret så att det släpper då texten fastnat på väggen. Viktigt att vara noga, särskilt vid smala partier så de inte går av och en del blir kvar på pappret. Bit för bit fastnar dekoren på väggen och man kan snart skönja det slutliga resultatet.

Vill man ha mera information och även kunna se en liten film kan man söka på https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html väggdekor. Skulle man av någon anledning inte lyckas med att sätta upp dekoren får man en ny alldeles gratis. Du kan även läsa om hur uppsättningen fungerar på olika ytor.

Fler nyheter